top of page

N.V.R.A.

 

De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs, NVRA, is dé vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening. Opgericht in 1928 is de NVRA uitgegroeid tot een ledenorganisatie die opereert in het hart van de juridische dienstverlening. Meer dan 150 juristen, advocaten, gerechtsdeurwaarders en andere rechtshulpverleners zijn lid van de NVRA. Ook mr. J.G. Borgesius, h.o.d.n. JuristBrabant.nl, is lid van de N.V.R.A..

Kwaliteit hoog in het vaandel
Wij stellen ons ten doel het waarborgen van een kwalitatief goede juridische dienstverlening. Daarnaast streeft de NVRA naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. Dit doen wij mede door het toepassen van toetredingsvoorwaarden, gedragsregels en de handhaving daarvan.

 

Bent u op zoek naar gedegen juridisch advies?

Alle NVRA leden houden zich aan onze gedragsrichtlijnen en zijn getoetst op onze toetredingsvoorwaarden. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van juridische diensten van onze specialisten waarborgen.

 

Bent u op zoek naar een goede juridische specialist?

Onze NVRA leden zijn u graag van dienst. Zoek naar de juridische specialist bij u in de buurt. Goede kwaliteit is zowel voor u als rechtzoekende als voor de juridische professional van groot belang. Als u op het logo van de NVRA klikt dan kunt u een collega NVRA jurist vinden en meer informatie over mijn beroepsorganisatie. Indien niet tevreden bent kunt gebruik maken van de klachtenregeling van de NVRA.

bottom of page