top of page

Wat is uw vraag? U kunt bellen, WhatsAppen: 06-39330891 of mailen. JuristBrabant.nl komt op korte termijn op uw vraag terug.

De tips zijn gratis en vrijblijvend.

Op deze website staan tips over het burenrecht, erfrecht, huurrecht, notarieel tuchtrecht en de vereniging van eigenaren (VvE) en algemene informatie over een procedure bij de kantonrechter. Natuurlijk kan niet alles op deze site staan. JuristBrabant.nl hoort graag wat uw situatie is en welke juridische vraag u heeft. Ontvang een gratis tips, het verplicht u tot niets.

 

Door gebruik te maken van het contactformulier stemt u er mee in dat de privacygevoelige gegevens die u verstrekt aan JuristBrabant.nl via de Host van de website worden opgeslagen met als doel aan te kunnen tonen dat JuristBrabant.nl en zorgvuldige tip aan u heeft verleend. U kunt hierover meer lezen onder privacy. U kunt bij geen gehoor ook bellen met 013-3699013. De telefonisten die werken in opdracht van JuristBrabant.nl noteren dan uw telefoonnummer en indien gewenst ook e-mail. Het telefoongesprek wordt opgenomen, zodat JuristBrabant.nl uw vraag reeds kan horen. Indien u gebruik maakt van 013-3699013 stemt u in met het opslaan van deze gegevens. Via 06-39330891 worden deze gegevens niet opgeslagen.

Gratis Tips

Uw gegevens zijn verzonden! JuristBrabant.nl komt spoedig op uw vraag terug. U mag ook contact opnemen via SMS of Whatsapp.

bottom of page